Samen met het hele gezin op reis kan met Las Perlas Reizen

De leukste vakantie met kinderen, onze top 4 familierondreizen!

Een vakantie is natuurlijk voor jong en oud, maar op vakantie gaan met kinderen brengt veel verschillende meningen met zich mee. Samen op het strand genieten bij de zee van de waterpret aan de Costa del Sol, of toch een excursie om wat te leren over de rijke cultuur van Málaga. Tijd voor wat meer actie? Ga er een dagje op uit achter de husky’s aan in Zweden. Het moet allemaal mogelijk zijn. Of het nou om een zonvakantie gaat of juist een actieve rondreis, alle wensen zullen vervuld worden op jullie perfecte familievakantie.

1. Flavours of Andalucia Familie Rondreis

Andalusië is een veelzijdig deel van Spanje. Een prima locatie dus voor een mooie vakantie met kinderen. Deze bestemming heeft jong en oud van alles te bieden. Leren jullie graag wat nieuwe weetjes? Duik in de rijke geschiedenis van dit bijzondere gebied in Spanje tijdens deze rondreis door Andalusië. Dit prachtige gebied in Zuid-Spanje staat bekend om de vurige en temperamentvolle flamenco dans en bovenal veel cultuur. Fiets door de straten van de geboorteplaats van Pablo Picasso, Málaga, en duik in het verleden met een Nederlandse gids. Breng een bezoekje aan de 12e -eeuwse Arabische Baden van Ronda of kom meer te weten over Mezquita; een kathedraal in Córdoba op de plek waar eerst een Romeinse tempel was gebouwd. Wat jullie natuurlijk niet kunnen vergeten is een bezoekje te brengen aan Alhambra. Kortom, een plek met een rijke en spannende geschiedenis. Na al deze leerzame uitstapjes is het tijd voor wat avontuur. Voor de echte durfallen hebben we een spannende avontuurlijke activiteit uitgekozen. Slide over de rivier tijdens de spannende activiteit Barranquismo. Deze activiteit is perfect tijdens een vakantie met kleine kinderen! Er is aan de kleintjes gedacht door op een laag niveau te beginnen, zo is deze activiteit voor iedereen toegankelijk.

Loop in Andalusië samen de Caminito del Rey

2.Familieparadijs Zweden Rondreis

Zweden is groot en is een perfect vakantieland om heen te gaan met kinderen. Of je nou komt voor de welbekende ABBA cultuur of de prachtige husky’s in het wit besneeuwde landschap van Lapland helemaal in het noorden van het land. Door de lang uitgestrekte vorm van deze bestemming zijn er veel verschillende landschappen maar ook knusse dorpjes en leuke steden waar je cultuur kunt snuiven. Knowing me, knowing you, Zweden is de beste bestemming we can do! Een rondreis in Zweden staat natuurlijk niet alleen bekend om het landschap en de taal die er gesproken wordt. Maar zeker ook om de beroemde songfestival act van ABBA. Met bestemming Stockholm op de navigatie kruip je na een dag al in de rol van je favoriete ABBA lid. Ontdek wie er bij jullie de echte dancing Queen is. Na dit leuke belevenis museum bezocht te hebben ontdekken jullie nog even de stad per fiets en toeren jullie op je gemak over alle fietspaden langs de highlights verdeelt over de 14 eilandjes waar de stad uit bestaat.

Zijn jullie niet zo van de steden en willen jullie op een echte natuurvakantie? Lapland heeft een prachtig uitgestrekt wit landschap te bieden. Geen tijd gehad in de zomer? Geen zorgen, de beste periode om Lapland te bezoeken is midden in de winter! Vanaf september ligt er hier vaak al sneeuw. Samen met de husky’s reizen jullie het Noorderlicht achterna of jullie beleven de middernachtzon te paard. Zijn jullie niet zo van de dieren? Geen probleem, de sneeuwscooter neemt jullie mee om de rendieren van veraf te spotten. Een prachtige natuur rondreis om nooit meer te vergeten met veel fun in de sneeuw. Perfect voor een vakantie met kinderen.

In Zweden heerlijk met je kids kayakken op de uitgestrekte meren

3. Flavours of Portugal Familie Rondreis

Een rondreis in Portugal biedt voldoende afwisseling voor alle gezinsleden! Door de korte afstanden tussen verschillende bestemmingen blijft het gedurende heel de vakantie gezellig op de achterbank. Jullie rijden langs mooie Portugese dorpjes en kleine stadjes waar wij de leukste excursies voor jullie bedacht hebben. Perfect voor de ideale vakantie met kind. Zo hebben wij fantastische fietstochten door Porto en Lissabon met gids voor jullie klaarstaan. Zo kunnen jullie de Nederlandse fietsreputatie hooghouden, wie gaat er het hardst? Een leuk alternatief hierop is onze fietstocht in Serra Da Estrela, de perfecte afwisseling wanneer jullie het liefst in de natuur zijn. Het gebied rond de rivier de Dão is een ontzettend mooi natuurgebied! Een andere educatieve mogelijkheid voor de kinderen is kennis maken met de Fado. Een keer wat anders dan het Nederlandse levenslied. Na al deze spannende activiteiten is het tijd om te genieten van het lekkere weer en het zonnetje. Dit kan aan de prachtige uitgestrekte kust, te danken aan Portugals uitgestrekte vorm. Kinderen blij, jullie blij.

De Las Perlas gezinsvakantie in Portugal zit boordevol afwisseling

4. Flavours of Italië Familie Rondreis

Italië, familieland bij uitstek. Alles staat in het kader van La Familia! En dat proef je wanneer je met je kinderen op een vakantierondreis door Italië bent, veel Italianen kijken met een vertederende glimlach naar jullie gezin. Bovendien biedt Italië voldoende afwisseling om alle gezinsleden te vriend te houden. Dus zowel cultuur, natuur als ook strand komen aan bod. Van lekker slenteren en terrassen in klassiek Florence tot aan toeren met een Fiatje 500 over de landelijke wegen van Toscane. Cultuur vind je ook in overvloed in Pompeï met haar rijke geschiedenis maar ook het scoren van een authentieke Napolitaanse pizza wordt niet vergeten! Ondergrondse gangen in Napels zijn te bezoeken en pa en ma kunnen naar een wijnproeverij op een Toscaanse wijnboerderij en met z’n allen klim je op de fiets om door Florence of Napels te fietsen met een enthousiaste gids. Kortom, quality time met tutta la famiglia! Bekijk dus de Flavours of Italië Familie Rondreis en laat je verrassen.

In Italië kun je van alles gaan beleven met je hele gezin

Meer tips voor vakanties met kinderen?

Kan je niet wachten om met je kinderen op vakantie te gaan en de mooiste herinneringen te maken? Deze vier familierondreizen bieden je altijd de vakantie waar jullie naar op zoek zijn. Zo geniet je van het land naar jouw wens, met de leukste activiteiten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van rondreis vakanties met kinderen? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden!

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.