Rondreizen Frankrijk

Droomreizen naar Frankrijk

Veel diversiteit in natuur in Frankrijk

Maak adembenemende tochten

Bezoek de Franse dorpjes

Kristalheldere riviertjes

Vele lokale tradities in Frankrijk

Doe mee met lokale tradities

Heerlijke hotels tijdens je Frankrijk rondreis

Logeer in pareltjes van hotels

Beroemde bezienswaardigheden

Bezoek beroemde bezienswaardigheden

Geniet van het leven in Frankrijk

En omarm het "Joie de Vivre"

Rondreizen Frankrijk

Ontspannen Frankrijk rondreizen met verblijf in pareltjes van hotels, voor een heerlijke vakantie!

La Douce France.

“La douce France,” het land beschikt over alle troeven om als ideaal vakantieland te worden betiteld en wordt door velen in hun hart gesloten.
En niet zonder reden, Frankrijk is één van de meest afwisselende landen van Europa. In alle windrichtingen vinden we niet alleen een diversiteit aan landschappen, ook door de verschillende klimaatzones, maar iedere streek heeft tevens haar eigen kenmerkende karakter.
En dat staat garant voor veel verschillende types van vakantievieren.

Bourgondiërs.

Het is het land van de trotse Bourgondiërs die de kunst van het leven verstaan. Het land van de mannetjes die op een dorpspleintje hun dagelijkse potje petanque staan te spelen. Het land van de beroemde wijngebieden, de heerlijkste soorten kaas en natuurlijk de verse baguettes die de Fransen dagelijks onder hun arm meenemen naar huis vanaf de plaatselijke boulangerie.

Franse Chansons.

Frankrijk is het land van de Franse chansons, gezongen door artiesten die er wereldberoemd mee zijn geworden. Charles Aznavour, Gilbert Bécaud, Edith Piaf, Georges Moustaki en Julien Clerc om er slechts enkelen te noemen.  
En wat is er nu leuker dan een Frans chanson uit de speakers te horen terwijl je door het Franse landschap toert. En keus genoeg want de regio’s verschillen sterk van elkaar. En die afwisseling zorgt ervoor dat het voor veel mensen niet bij één bezoekje blijft aan dit grote land.

Normandië, bekend om de indrukwekkende invasiestranden. Bretagne om haar mysterieuze menhirs en de ruige kust. De Alpen en Pyreneeën voor het ruigere berglandschap. De Provence met de golvende en geurende lavendelvelden. De zonnige zuidelijke Cote d’Azur met haar mondaine steden. De lieflijke Elzas met haar glooiende druivenvelden zover het oog reikt. De Bourgogne en Bordeaux met hun beroemde wijnen. De Loire bekend vanwege de vele prachtige kastelen.   
En zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan!

Ben je een liefhebber van kunst en cultuur? Het land is duizenden malen op het witte doek vereeuwigd door schilders als Monet en van Gogh. Daarnaast staat het land bol van de historische UNESCO sites als eeuwenoude kastelen en burchten welke je kunt bezoeken.

Voortreffelijk dineren.

Frankrijk staat er natuurlijk ook om bekend dat je er uit de kunst kunt dineren en genieten wat het Franse land voortbrengt. Van typische Franse bistro’s tot Michelinster restaurants, de vele cuisiniers koken hier de sterren van de hemel, van rijke streekgerechten tot haute cuisine, tout est possible!

Én niet te vergeten… overal in Frankrijk kun je fantastisch logeren!
Laten we daar nu de mooiste adresjes voor je gevonden hebben!

Ervaar de ultieme vrijheid, lekker met de auto erop uit en genieten van al het moois wat dit fantastische vakantieland te bieden heeft!
Bon voyage!

Logeren in pareltjes van hotels.

Reizen met Las Perlas Reizen betekent logeren in pareltjes van hotels.
Kleinschalige hotels waar je nog echt als gast wordt ontvangen door de vriendelijke eigenaar.

Even de boel laten voor wat het is in een vakwerkboerderij met uitzicht op de Seine, kom tot rust bij het zwembad van een idyllisch gelegen landhuis te midden van wijngaarden, een luxe villa op korte loopafstand van het brede strand, een uitgestrekt domein omgeven door kort gemaaide groene gazons of een majestueus Château vol brocante waar bovendien fantastisch voor de gasten wordt gekookt. Die romantische hide-away met vergezichten op de onvervalste mediterranée en laten we ook die charmante chambre d’hôte niet vergeten welke is gevestigd in een voormalig paleis!

Leef het Franse leven zoals het bedoeld is, schakel een tandje terug in tempo en geniet van het leven, joie de vivre!

Maak samen de leukste excursies.

Ook een rondreis door een veelzijdig land als Frankrijk is natuurlijk pas af als je samen de leukste dingen beleeft. En die láten we je beleven met onze originele excursies welke zelf niet makkelijk te regelen zijn. Bij iedere rondreis vind je een overzicht van de mogelijkheden voor zowel jong als oud en voor ieder wat wils!

Je Frankrijk autorondreis op maat.

Al onze rondreizen zijn maatwerk. Dat betekent dat de Frankrijk autorondreizen die je op onze site vindt voorbeeldreizen zijn welke aan je wensen kunnen worden aangepast. Je reis moet immers passen als een jas. Het is dan ook ons streven dat onze klanten een onvergetelijk mooie en veilige reis gaan maken.

  • Logeren in geweldige en kleinschalige hotelpareltjes
  • Maak samen de leukste excursies
  • Alle rondreizen zijn op aan te passen aan je wensen
  • Veel tips van zowel Las Perlas als van Las Perlas klanten

Gezondheid en veiligheid staan bij Las Perlas Reizen hoog in het vaandel. Lees meer over veilig reizen.

 

 

Rondreizen in Frankrijk

Waarom zijn onze reizen uniek?

Logeer in pareltjes van hotels tijdens je Frankrijk rondreis

Verblijf in pareltjes van hotels in Frankrijk!

Reizen met Las Perlas betekent logeren in pareltjes van hotels.
Hotels waar je bij aankomst direct helemaal blij van wordt en hartelijk als gast wordt ontvangen door de vriendelijke eigenaar.

Even de boel laten voor wat het is in een vakwerkboerderij met uitzicht op de Seine, kom tot rust bij het zwembad van een idyllisch gelegen landhuis te midden van wijngaarden, een luxe villa op korte loopafstand van het brede strand, een uitgestrekt domein omgeven door kort gemaaide groene gazons of een majestueus Château vol brocante waar bovendien fantastisch voor de gasten wordt gekookt. Die romantische hide-away met vergezichten op de onvervalste mediterranée en laten we ook die charmante chambre d’hôte niet vergeten welke is gevestigd in een voormalig paleis!

Voel je als God in Frankrijk, leef het Franse leven zoals het bedoeld is, schakel een tandje terug in tempo en geniet van het leven, joie de vivre!

 

 

Maak samen de leukste excursies tijdens je rondreis door Frankrijk

Maak samen superleuke excursies tijdens je Frankrijk rondreis!

Frankrijk heeft als vakantieland natuurlijk een grote naam wat betreft de vele mogelijkheden om er rond te reizen.

Maar Frankrijk is ook zó veelzijdig dat je eigenlijk het land nog beter moet leren kennen door er samen de leukste excursies en activiteiten te gaan meemaken.

En wat is nu leuker om dat samen met onze lokale specialisten te doen die allemaal op hun eigen gebied enorm veel weten en je kunnen vertellen.
Voor ieder wat wils.

Ga per fiets een dag het wijngebied van de Elzas bezoeken, door te fietsen ervaar je het gebied echt heel anders. Inclusief een fijne wijnproeverij uiteraard, je bent toch niet met de auto!
Maak een ritje in de zijspan van een antieke motor, rijd mee met een originele Amerikaanse Jeep naar de invasie hoogtepunten van D-day, ga wadlopen naar Mont St. Michel, volg een professionele kookworkshop.
Of maak een fietstocht door de Bourgogne langs de beroemde wijnvelden. Maar dat kan ook per historische 2CV!

Kortom, een ruime keus, voor ieders interesse en conditionele gesteldheid hebben we wel wat origineels wat je samen kunt gaan beleven!

En je leert Frankrijk, het land wat we allemaal denken te kennen, zo op een heel andere manier te bekijken!    

 

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.