In Cornwall kun je heerlijke wandelingen maken tijdens je Engeland rondreis

Waarom een individuele rondreis door Engeland onvergetelijk zal zijn

Een reis door Engeland is als een sprookje dat tot leven komt. Het is misschien niet het eerste land waar je aan denkt, maar bij Las Perlas Reizen zijn we enthousiast om je mee te nemen op een avontuur dat je niet snel zal vergeten. Waarom? In dit blogartikel geven we een paar redenen waarom een individuele rondreis door Engeland een heel goed idee is!

1. Historische flair

Engeland heeft alles! Stap in een tijdmachine en ontdek de grandeur van het verleden. Van Buckingham Palace in Londen tot de geheimzinnige gangen van Dover Castle: de geschiedenis komt tot leven tijdens deze rondreis. Las Perlas Reizen heeft de beste plekjes uitgezocht, zodat je jezelf even een echte koning of koningin kunt voelen. Laat die selfie met een kasteel maar komen! We weten zeker dat je het thuisfront jaloers zal maken tijdens jouw rondreis in Engeland. 

Een Engels hekje geeft toegang tot het kasteel in de verte

2. Natuurlijke schoonheid

Engeland is als een gigantisch schilderij van Moeder Natuur. Rijd door de Cotswolds en wordt betoverd door de groene heuvels, of trek je wandelschoenen aan en ontdek de magie van Exmoor National Park. Bij Las Perlas Reizen hebben we de mooiste georganiseerde routes in Engeland uitgestippeld die je laten genieten van de adembenemende natuur. Laat je camera maar flink klikken, want deze ansichtkaart-waardige uitzichten wil je voor altijd vastleggen. 

The Cotswolds laat Engeland zien zoals je het kent van de brochures

3. Ontdek de diversiteit

Laten we het hebben over het beste gedeelte - het eten! Ontdek smaken die je nog niet kent en proef de sfeer van de lokale markten. En vergeet niet de bruisende steden, waar kunst en cultuur samenkomen. Las Perlas Reizen heeft ervoor gezorgd dat je tijdens je rondreis door Engeland niet alleen de toeristische hotspots ziet, maar ook de verborgen pareltjes ontdekt. Want bij Las Perlas weten we wat pareltjes van accommodaties zijn. Slapen doe je dan ook in een gezellige bed & breakfast, uiteraard met bijbehorende pub. 

Een Britse verswaren markt waar je de heerlijkste producten kunt kopen

4. Blijf niet stil zitten

Van gezellige pubs tot levendige straatmarkten, Engeland heeft een energie die je gewoon moet voelen. Las Perlas Reizen regelt niet alleen je overnachtingen, maar ook bieden wij je een lijst met leuke excursies die je laten opgaan in de lokale sferen. Doe een Shakespeare wandeling in Stratford of geniet van een traditionele afternoon tea. Er is altijd wel iets te doen! Ben je al enthousiast? 
Bekijk dan onze Zuid-Engeland Rondreis.

In Straford kun je een mooie Shakespeare wandeling maken door het historische centrum

5. Prachtige plaatsen en verhalen

Laat je verrassen door de mythische stenen van Stonehenge, dwaal door de smalle straatjes van het charmante Bath, en geniet van het panoramische uitzicht vanaf de kliffen van Dover. Engeland zit boordevol met prachtige plaatsen en verhalen die je zullen fascineren.

De magische stenen van het al even magische Stonehenge in Engeland

Las Perlas Reizen staat klaar om je mee te nemen op een geweldige rondreis door Engeland. Wij hebben een aantal vaste reisroutes zoals onze rondreis door Schotland, maar kunnen deze altijd aanpassen naar jullie wensen en behoeften. We beloven niet alleen een vakantie, maar een ervaring die je altijd bij zal blijven. Dus, waar wacht je nog op? Laat de ontdekkingsreis beginnen en contact ons meteen voor een vrijblijvend reisvoorstel.

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.