Een rondreis via een reisorganisatie geeft rust

Waarom je reis laten samenstellen door een specialist altijd een goed idee is! 3 redenen.

Moet de zomervakantie nog geboekt worden? Het is altijd een grote klus, een reis samenstellen. Welke plekken wil je bezoeken, is dat ene hotel nou wel echt goed en is dit een goede periode om op vakantie te gaan, zijn enkele vragen die door je hoofd zullen spoken. Geen zin in alle stress die een reis samenstellen met zich meebrengt? Een reis op maat is de oplossing. In deze blog geef ik je 3 redenen waarom een reis laten samenstellen door een specialist altijd een goed idee is!

Kennis over de bestemmingen

Zie je een rondreis op maat in Italië wel zitten, of toch liever een rondreis in Portugal? Bij een specialist kan je altijd aankloppen over advies. Bij ons ben je in ieder geval aan het juiste adres! Met onze kennis van vele vakantiebestemmingen, kun je altijd bij één van onze reisspecialisten terecht met je vragen. Door middel van onze uitgebreide reiservaring kunnen we je aan de hand van je interesses en wensen goed adviseren over een bestemming. Daarnaast beschikken wij over handige tips van insiders, die je helpen om de omgeving in zijn volledigheid te beleven!

Strand of natuur, wij hebben de beste ideeën voor je

Zorgeloos op vakantie met een reis op maat

Zorgeloos op reis gaan, dat klinkt als een droom! Tuurlijk, je spullen inpakken en ervoor zorgen dat je koffer niet te zwaar is, is en blijft je eigen verantwoordelijkheid, maar alles eromheen wordt voor je in orde gemaakt. Van de vliegtickets, tot de autohuur en van de pareltjes van hotels tot de excursies, alles is tijdens jouw reis op maat tot in de puntjes geregeld. Je zult dan ook gerust het vliegtuig of de auto instappen, wetende dat je eenmaal bent aangekomen op de bestemming, niets meer hoeft te regelen. Mocht er iets gebeuren op reis, dan staan we natuurlijk 24/7 voor je klaar en kijken we altijd naar de beste oplossing, je staat er dan niet alleen voor. Ook financieel hoef je je geen zorgen te maken, wij zijn namelijk aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds.

Een reis op maat brengt je overal zonder zorgen

Binnen een week een persoonlijk reisvoorstel

Een reis samenstellen, hoe leuk het ook is, vergt veel tijd. Waar ga je heen, welke bezienswaardigheden zijn interessant en in welke wijken je moet verblijven, zijn enkele vragen waar je urenlang het internet voor moet afstruinen. Niet iedereen zal hier genoeg tijd (of zin) voor vinden. Hoe fijn is het dan, dat je al je vragen kan neerleggen bij een specialist! Vanwege onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij aan de hand van jouw interesses en wensen in een korte periode een reis op maat maken, welke aan jouw wensen zal voldoen! Binnen een week zal dan ook een persoonlijk reisvoorstel jouw kant op komen! Kortom: bespaar jezelf de tijd, een specialist is maar 1 belletje of mailtje verwijderd!

Snel een reisvoorstel op maat

Ontdek jouw ideale bestemming en laat je reis samenstellen!

Benieuwd welke bestemming het beste bij jouw wensen aansluit? Bekijk eens ons reisaanbod of ga in gesprek met ons. Wij staan elke week klaar om jou van het beste advies te voorzien. Wie weet, mogen wij jouw volgende reis op maat verzorgen!

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.