Indrukwekkende vlucht als onderdeel van je Griekenland rondreis

Video: Enkele van de vele hoogtepunten van je Griekenland rondreis.

Griekenland is zó veelzijdig en heeft oneindig veel verrassende kanten!

Op deze video vind je enkele hoogtepunten die je zeker een keer bezocht moet hebben.

Wat te denken van het openluchtmuseum wat Athene heet. Hectisch, slaapt nooit en enorm veel te bieden. Van oudheid, cultuur tot traditie en uitstekend eten.

Een nooit te vergeten vlucht maak je richting de Dodekanesos eilandengroep waarbij de vele eilanden ver onder je liggen te schitteren in het zonlicht. 
Eenmaal geland vind je hier de rust, pittoreske vissershaventjes, magistrale vergezichten, windmolens en op de achtergrond altijd weer de ronde baaien en de zee die nergens zo blauw is als in Griekenland.

De allermooiste stranden vind je op de aan de westkant gelegen eilanden Kefalonia en Lefkada, stranden die in diverse top tiens van de mooiste stranden ter wereld voorkomen.

En vergeet het veelzijdige binnenland niet met als hoogtepunten de archeologische vindplaats Delphi en de op de steile rotsformaties gebouwde kloosters van Meteora, je weet niet wat je ziet.

Maar de lijst van bijzondere bezienswaardigheden is lang dus aarzel niet ons om een reisvoorstel op maat te maken voor een onvergetelijke Griekenland rondreis!

Griekenland, het betoverend mooie land met 1000 gezichten maar met die ene lach waar alle Grieken over beschikken.

Heb je vragen? Ons team staat voor je klaar!

Stuur ons een email of via het formulier kun je gemakkelijk en snel contact met ons opnemen.
We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.